«Εντιμο συμβιβασμό» στις Βρυξέλλες βλέπει ο Δημήτρης Παπαδημούλης - iefimerida.gr

«Εντιμο συμβιβασμό» στις Βρυξέλλες βλέπει ο Δημήτρης Παπαδημούλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω Τwitter, έκανε ένα σχόλιο γεμάτο νόημα λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής και τη συνάντηση του πρωθυπουργού με Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, Τουσκ και Ντράγκι.

Dim. Papadimoulis @papadimoulis

«Σήμερα κ την Δευτέρα, η χώρα πρέπει να περάσει τον "κάβο" αβλαβώς. Ο Τσίπρας έχει κ την εντολή κ την λαϊκή στήριξη για "έντιμο συμβιβασμό"».

Κάλεσε μάλιστα όλους να είναι προσεκτικοί και να στηρίξουν την προσπάθεια του πρωθυπουργού αυτή την κρίσιμη ώρα. Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για τη σημερινή συνάντηση και η πρωτοβουλία Μέρκελ για τη συνάντηση της Δευτέρας κινούνται στην κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας πολιτικής λύσης.

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε πως όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης είναι ενάντια στο ενδεχόμενο του Grexit, λέγοντας πως όλοι οι υπόλοιποι παίζουν παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά στη ρευστότητα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η χώρα επί 11 μήνες ζει χωρίς βοήθεια («ζούμε από τα δικά μας» είπε χαρακτηριστικά), τονίζοντας ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι η Ελλάδα να απεξαρτηθεί από τη δόση και λέγοντας πως είναι άδικο να γίνεται προσπάθεια να φορτωθούν οι αμαρτίες 40 χρόνων σε μια κυβέρνηση μερικών ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ