Η Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά - Νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι με εκπληκτικό σόου Μέσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά - Νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι με εκπληκτικό σόου Μέσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον επαναναληπτικό του υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό. Ο Αργεντινός είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασε οκτώ από τις εννέας ντρίμπλες που επιχείρησε στο πρώτο 45λεπτο και στο 31΄έβγαλε μια μαγική ασίστ για τον Ράκιτιτς, ο οποίος με έξοχο κοντρόλ και πλασέ νίκησε τον Χαρτ για το 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αποφάσισε να ρισκάρει και έριξε στη μάχη τον Νάβας. Η Σίτι έγινε πιο επιθετική όμως η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Αν μάλιστα δεν υπήρχε ο Χαρτ σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις, οι Καταλανοί θα είχαν φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα. Λίγο έλειψε μάλιστα στο 77' το ματς να αποκτήσει δραματικό φινάλε. Ο Αγουέρο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πικέ, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση όμως ο Τερ Στέγκεν έπεσε σωστά και έδιωξε στη δεξιά του γωνία. Κάπου εκεί, οι δυνάμεις της Σίτι για ανατροπή εξανεμίσθηκαν με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να κρατάει μέχρι τέλους το 1-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ