Πραγματική «Κυρία» η Γιουβέντους - Επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ στη Γερμανία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πραγματική «Κυρία» η Γιουβέντους - Επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ στη Γερμανία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από το «Βεστφάλεν» με σκορ 2-0 επί της Ντόρτμουντ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ιταλοί δεν θέλησαν να μπουν σε περιπέτειες και για το λόγο αυτό ο Κάρλος Τέβεζ ανέλαβε δράση μόλις στο 3ο λεπτό. Με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Η ιταλική ομάδα μάλιστα ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα social media την παρακάτω φωτογραφία αφού ο Αργεντινός έγινε μετά τους Μπάτζιο και Ντελ Πιέρο το 3ο 10άρι της Γιούβε που σκοράρει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Πραγματική «Κυρία» η Γιουβέντους - Επικράτησε 3-0 της Ντόρτμουντ στη Γερμανία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Ντόρτμουντ έδειξε παγωμένη από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων και στο πρώτο ημίχρονο είχε να επιδείξει μόνο μια προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ, η οποία κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί προσπάθησαν να ανεβάσουν το ρυθμό τους ψάχνοντας τα δύο γκολ που θα έστελναν το ματς στην παράταση μετά το εις βάρος τους 2-1 στο πρώτο παιχνίδι όμως αντ'αυτού ήρθε το 2ο γκολ για τη «Μεγάλη Κυρία» με τον Μοράτα στο 70ο λεπτό, το οποίο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Η Γιουβέντους εκμεταλλευόμενη μάλιστα την απόλυτη απογοήτευση των παικτών της Ντόρτμουντ έφτασε σ'ένα ακόμα γκολ με τον Τέβεζ στο 79΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ