Ανάσα παραμονής για Λεβαδειακό και Πανιώνιο - Νίκες κόντρα σε Καλλονή και Βέροια αντίστοιχα - iefimerida.gr

Ανάσα παραμονής για Λεβαδειακό και Πανιώνιο - Νίκες κόντρα σε Καλλονή και Βέροια αντίστοιχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίες νίκες στη μάχη της παραμονής στην Super League σημείωσαν Λεβαδειακός και Πανιώνιος απέναντι σε Καλλονή και Βέροια με σκορ 3-0 και 4-2 αντίστοιχα.

Λεβαδειακός-Καλλονή 3-0

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο 13ο λεπτό έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς με τον Μάντζιο. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού στο 17΄έκανε το γύρισμα για τον Μπουσταμάντε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στη Βοιωτία. Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ο Κώτσιος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Λεβαδειακού και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πετρόπουλος με αυτογκόλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 2ο μέρος η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μανούσο και Πετρόπουλο. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 65' και στην αρχική πίεση των φιλοξενούμενων χωρίς όμως να αλλάξει με τους γηπεδούχους να κρατουν το υπέρ τους 3-0 μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
Λεβαδειακός
: Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε, Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ, Πουλίδο, Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος
Καλλονή: Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα, Πετρόπουλος

Πανιώνιος-Βέροια 4-2

Η Βέροια όπως και στο παιχνίδι του Κυπέλλου κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο και στο 11ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπαργκάν να νικά τον Παπαδόπουλο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν άμεσα τον έλεγχο του αγώνα, πήραν την κυκλοφορία της μπάλας και άρχιζαν να πιέζουν την αντίπαλη εστία. Στο 38ο λεπτό ο Κολοβός έπειτα από σουτ του Μπακασέτα, με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φούντας έπειτα από ασίστ του Μπακασέτα, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματά τουμε το 2ο τέρμα του Φούντα έπειτα από γύρισμα του Αργυρόπουλου. Στο 76' ο ο Γιάννου με προβολή σε σουτ του Τασουλή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 με τη Βέροια να απαντά δύο λεπτά με κεφαλιά του Μπεν και να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Συνθέσεις
Πανιώνιος
: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας, Κολοβός, Κόρμπος
Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Λεβαδειακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ