Νίκη με άγχος και Παπαδόπουλο για ΠΑΟΚ - Τριάρα της Ξάνθης στον Παναιτωλικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη με άγχος και Παπαδόπουλο για ΠΑΟΚ - Τριάρα της Ξάνθης στον Παναιτωλικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της μετά Άγγελου Αναστασιάδη εποχής, επικράτησε εν μέσω αποδοκιμασιών 1-0 του Εργοτέλη ενώ η Σκόντα Ξάνθη με καλύτερο παίκτη τον Κλέιτον δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Παναιτωλικό, πανηγυρίζοντας τη νίκη με σκορ 3-0.

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 1-0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και στο πρώτο 5λεπτο να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 2ο λεπτό ο Μακ σημάδεψε το δοκάρι και στο 5' ο Αθανασιάδης αστόχησε προ κενής εστίας. Ο Εργοτέλης όμως άμεσα κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλό του και μέχρι το 20ο λεπτό είχε ισορροπήσει την αναμέτρηση με το αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Το 2ο μέρος ξεκίνησε μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αλλά ο Καβουσάκης απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Περέιρα. Στο 56' ήταν η σειρά του Εργοτέλη να απειλήσει με τον Ιτάνζ να αποκρούει σουτ του Τζανακάκη και τον ΠΑΟΚ δέκα λεπτά αργότερα να χάνει την ευκαιρία του αγώνα όταν Περέιρα και Αθανασιάδης συνεργάστηκαν αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε πάνω στη γραμμή απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά ο Δικέφαλος του βορρά βρήκε δίχτυα στο 83ο λεπτό με τον Κωνσταντινίδη να σεντράρει και τον Παπαδόπουλο από κοντά να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ:
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα, Μακ, Αθανασιάδης
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκοργκς, Γκέντσογλου, Λουβιόν, Χαντί, Μπόε, Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν

Σκόντα Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-0

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλύτερο το παιχνίδι και στο πρώτο 10λεπτο απείλησε δύο φορές με σουτ του Θεοδωρίδη ενώ στο 27΄είχε δοκάρι σε «κεραυνό» του Καπέλ έξω από την περιοχή. Ωστόσο η Σκόντα Ξάνθη ήταν αυτή που τελικά άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό όταν ο Παπάζογλου έπιασε ωραία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο ξεκίνημα με τον Κλέιτον να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 50ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 59' όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Καπετάνος. Τελικά, ο Βραζιλιάνος πήρε το αίμα του πίσω πέντε λεπτά μετά όταν με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.Στο 83' μάλιστα από σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργό δίνοντας ασίστ για τον Καπετάνο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την Σκόντα Ξάνθη.

Συνθέσεις
Σκόντα Ξάνθη:Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος
Παναιτωλικός:Μπρακάλι, Κέβιν, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Μαρτίνες, Μύγας, Φωτάκης, Ετζενγκέλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Εργοτέλης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ