Φέρχοφστατ: Αν στρωθούν στη δουλειά ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης θα τα καταφέρουν καλύτερα - iefimerida.gr

Φέρχοφστατ: Αν στρωθούν στη δουλειά ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης θα τα καταφέρουν καλύτερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ανάγκη επιτάχυνσης του μεταρρυθμιστικού έργου της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και για την απογοήτευση του για την έλλειψη οποιουδήποτε σχετικού σχεδίου, έκανε λόγο ο Γκι Φέρχοφστατ.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φέρχοφστατ τονίζει τη σημασία της αυριανής Συνόδου Κορυφής καθώς, όπως αναφέρει, «η ελληνική κυβέρνηση καλείται να αποδείξει ότι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει την διαφθορά και το πελατειακό πολιτικό σύστημα στην χώρα».

Συνεχίζοντας, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, σχολιάζει την αντιγερμανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική μελών της ελληνικής κυβέρνησης, κυρίως δε του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, η οποία - όπως αναφέρει - «έχει βλάψει την αξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων αναφέρει ότι οι κκ Τσίπρας και Βαρουφάκης αν στρωθούν στη δουλειά μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ