Η ΕΠΟ πληρώνει τελικά και τους συνεργάτες του Κλάουντιο Ρανιέρι - iefimerida.gr

Η ΕΠΟ πληρώνει τελικά και τους συνεργάτες του Κλάουντιο Ρανιέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οικονομικό κόστος τελικά από τη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες θα ξεπεράσει οποιοδήποτε βαθμολογική ή ψυχολογικό άφησε το καταστροφικό πέρασμα των Ιταλών από την Εθνική ομάδα, έπειτα από τη σημερινή απόφαση του ΔΣ της ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, στην οποία συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα των αποζημιώσεων των συνεργατών του κ. Ρανιέρι, αποφασίστηκε να αναγνωριστούν οι λύσεις των συμβάσεων με τους όρους που προβλέπονταν στα συμβόλαιά τους. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την αποζημίωση που θα λάβει ο Ρανιέρι, το κόστος για την ΕΠΟ θα ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ. Αν και υπήρχαν ενστάσεις για το πόσο που θα έπρεπε η Ομοσπονδία να πληρώσει, το Δ.Σ αποφάσισε να καταβληθεί κανονικά, καθώς αν συνεργάτες του Ιταλού τεχνικού πήγαιναν στο CAS κατά πάσα πιθανότατα θα δικαιώνονταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα ΕΠΟ Κλαούντιο Ρανιέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ