Η Κωνσταντοπούλου απείλησε με πειθαρχικές διώξεις τον Κεγκέρογλου -Γιατί ο Βορίδης της είπε: «Δεν θα μου λέτε εσείς τι να κάνω» - iefimerida.gr

Η Κωνσταντοπούλου απείλησε με πειθαρχικές διώξεις τον Κεγκέρογλου -Γιατί ο Βορίδης της είπε: «Δεν θα μου λέτε εσείς τι να κάνω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να πέρασε αρκετή ώρα από τη στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε αλαλούμ στη Βουλή, ωστόσο τα πνεύματα δεν φαίνεται να ηρέμησαν.

Η Πρόεδρος της Βουλής κατάφερε να τσακωθεί και με τον βουλευτής της ΝΔ Μάκη Βορίδη, αλλά και με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου. Μάλιστα τον δεύτερο τον απείλησε ακόμα και με πειθαρχικά μέτρα.

«Θα μπορούσα να λάβω πειθαρχικά μέτρα εναντίον σας. Ηρεμήστε και εξέλθετε της αιθούσης. Είστε εισηγητής τους 7ου κόμματος θα μιλήσετε έβδομος», είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί ο καβγάς με τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη. «Δεν θα μου λέτε εσείς τι να κάνω, εμείς είμαστε βουλευτές, μας θίγετε όλους με αυτήν την συμπεριφορά. Τα έχετε μπερδέψει. Διαβάστε τη διαδικασία πρώτα», είπε έξαλλος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Μάκης Βορίδης.

Τι είχε προηγηθεί και ξέσπασε η κόντρα με τον Μάκη Βορίδη

«Δεν έχει νόημα να απαντάει η πρόεδρος της Βουλής πριν ακούσει τα κόμματα. Θα μπορούσαμε να φύγουμε από το Κοινοβούλιο και να κάνετε μόνοι σας τη διαδικασία, εκτός αν είχαμε επιλέξει να ακούγαμε και να συμφωνούσαμε σε ότι πει ο πρόεδρος.

Η ουσία του θέματος είναι απλή, εσείς αποφασίσατε ότι θα τελειώσετε μια συζήτηση λέγοντας ότι έχει οριστεί ονομαστική ψηφοφορία. Λέτε εσείς με δηλώσεις σας ότι κρίνω εγώ ότι πρέπει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και αυτό προκάλεσε τη μήνη όλων. Δεν έχει ξαναγίνει στο Κοινοβούλιο να έρχεται ο πρωθυπουργός να μιλάει και να μην μπορεί να απαντήσει κανένα κόμμα στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού. Θα γίνει μία κανονική κοινοβουλευτική συζήτηση. Το πρέπον είναι να κηρυχθεί η διαδικασία ως μη γενόμενη , να τοποθετηθούν όλοι και μετά να γίνει ψηφοφορία», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, κάνοντας σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ