Κατρούγκαλος για ρευστότητα: Mας ζητούν να κάνουμε σε 1 μήνα ότι οι άλλοι δεν έκαναν σε 5 χρόνια - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος για ρευστότητα: Mας ζητούν να κάνουμε σε 1 μήνα ότι οι άλλοι δεν έκαναν σε 5 χρόνια

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι λιγάκι σαν το αντεστραμμένο μαρτύριο της σταγόνας», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, σχολιάζοντας το θέμα της ρευστότητας.

«Αυτός είναι ο τρόπος που η ΕΕ λήγει τις διαφορές απόψεων που μοιάζουν σχεδόν άλυτες, ε, συγγνώμη δυσεπίλυτες πρέπει να πω», πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ.

Ο αναπληρωτής υπουργός κάλεσε τους δανειστές να μην ζητούν από την κυβέρνηση να κάνει σε ένα μήνα αυτά που δεν μπόρεσαν να γίνουν από τις προηγούμενες σε πέντε χρόνια.

«Δεν έχουν δίκιο να μας ζητούν να αναιρέσουμε βασικά στοιχεία της πολιτικής μας. Είναι λάθος να ζητούν να κάνουμε σε ένα μήνα ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι σε 5 χρόνια, αυτό είναι πρακτικά αδύνατο», ανέφερε.

Όσον αφορά τη συμφωνία του Eurogroup υπογράμμισε: «Το κείμενο της 20ής Φεβρουαρίου το θεώρησα το καλύτερο κείμενο που μπορούμε να δεχθούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ