Εξαμερής η συνάντηση στις Βρυξέλλες το βράδυ της Πέμπτης - iefimerida.gr

Εξαμερής η συνάντηση στις Βρυξέλλες το βράδυ της Πέμπτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά γίνεται δεκτό το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής και με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τουσκ θα είναι εξαμερής.

Θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) στις Βρυξέλλες και θα συμμετάσχουν σε αυτή ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Αντικείμενο συζήτησης οι τελευταίες εξελίξεις πάνω στο ελληνικό ζήτημα με το αρνητικό κλίμα που υπάρχει και η εφαρμογή της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου στο Eurogroup.

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας θα ταξιδέψει στη Βερολίνο για να συναντηθεί με την κ. Μέρκελ, κατόπιν πρόσκλησης της τελευταίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ