Ο Παπαδάκης έδωσε χάπια στον Μπαλάφα για να αντέχει την Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Ο Παπαδάκης έδωσε χάπια στον Μπαλάφα για να αντέχει την Κωνσταντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτότυπο και συνάμα εκκεντρικό δώρο έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα.

Αφορμή στάθηκε ο επικός καβγάς του κ. Μπαλάφα με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου όπου στην Επιτροπή ΔΕΚΟ ο κ. Μπαλάφας, έντονα εκνευρισμένος, κατηγόρησε μέλη της επιτροπής και εμμέσως την κυρία Κωστανοποπούλου για ναρκισσισμό και αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως προς τη διαχείριση της πολύωρης συνεδρίασης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση Μπαλάφα και οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής να παρακολουθούν.

Ετσι, ο κ. Παπαδάκης αμέσως μετά την προβολή του βίντεο που αφορούσε τον την έντονη διαφωνία τους, σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθυνόμενος προς τον κ. Μπαλάφα, είπε: «Επειδή σας αγαπάω, είναι ηρεμιστικά. Είναι ένα συμβολικό δωράκι. Το κουτάκι αυτό έχει μέσα χαπάκια ηρεμιστικά, αχρείαστα να 'ναι».

«Δεν παίρνω χάπια», απάντησε ο κ. Μπαλάφας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ