Spiegel: Ο Τσίπρας εκνευρίζει τις Βρυξέλλες -Δεν πήραν τη λίστα με τις ιδιωτικοποιήσεις που ζήτησαν - iefimerida.gr

Spiegel: Ο Τσίπρας εκνευρίζει τις Βρυξέλλες -Δεν πήραν τη λίστα με τις ιδιωτικοποιήσεις που ζήτησαν

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονο εκνευρισμό στις Βρυξέλλες προκάλεσε, σύμφωνα με το Spiegel το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έστειλε τη λίστα με τις ιδιωτικοποιήσεις που του ζητήθηκε.

Ο Μάρτιν Σουλτς και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την προηγούμενη εβδομάδα είπαν στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι θα πρέπει να στείλει στο Eurogroup επιστολή στην οποία θα εγγυάται τις ιδιωτικοποιήσεις και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, όπως μετέδωσε το MEGA.

Αρχικά, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι θα το πράξει, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel. Ομως, σε σημερινή επικοινωνία δημοσιογράφων του γερμανικού περιοδικού με το γραφείο του κ. Τσίπρα, από εκεί τους ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι μεγάλη ανακολουθία από τον κ. Τσίπρα, σύμφωνα με το Spiegel, που εκνευρίζει τρομερά τις Βρυξέλλες και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Οπως διαμηνύει το Βερολίνο, θα βρεθεί πολιτική λύση, αλλά ο Ελληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να κάνει ορισμένες υποχωρήσεις, όπως θα κάνει και η Γερμανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ