Μέρκελ: Δύσκολες οι συζητήσεις με την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μέρκελ: Δύσκολες οι συζητήσεις με την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά το μήνυμα της Γερμανίας προς την Ελλάδα ήταν αυστηρό, με την Ανγκελα Μέρκελ από το Βερολίνο να το επαναλαμβάνει.

Ενόψει της Συνόδου Κορυφής (Πέμπτη-Παρασκευή) η Γερμανίδα Καγκελάριος, μιλώντας στο Βερολίνο σε στελέχη του κόμματος της, τόνισε ότι είναι δύσκολες οι συζητήσεις στην Ευρωζώνη με την Ελλάδα αναφορικά με το πρόβλημα της.

Παράλληλα, ενόψει και της επικείμενης συνάντησης της με τον Αλέξη Τσίπρα στην Γερμανία την επόμενη εβδομάδα η κα.Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την αξιολόγηση της Αθήνας από τους θεσμούς. Ωστόσο, διαβεβαίωσε η ίδια πως το Βερολίνο θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθεί πρόοδος με το ελληνικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

Τα όσα είπε η Μέρκελ στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών αποκάλυψε στέλεχος του κόμματος στο Bloomberg, με τον όρο της ανωνυμίας καθότι η συνάντηση ήταν ιδιωτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Ελλάδα Μέρκελ Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ