Σε τρεις βδομάδες θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του Πολυτεχνείου από το μαύρο γκράφιτι - iefimerida.gr

Σε τρεις βδομάδες θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του Πολυτεχνείου από το μαύρο γκράφιτι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της αισθητικής αναβάθμισης του ιστορικού κτιρίου του ΕΜΠ, στην οδό Πατησίων, συζήτησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο πρύτανης του ΕΜΠ Γιάννης Γκόλιας, στο δημαρχιακό μέγαρο.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε εντατικοποίηση των εργασιών, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού, ώστε το έργο του καθαρισμού του κτιρίου να μην διαρκέσει περισσότερο από τρεις εβδομάδες, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε τη συμμετοχή του δήμου σε μία ευρύτερη αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου τόσο στο εξωτερικό του όσο και στο εσωτερικό του με διάθεση του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι στον προϋπολογισμό του δήμου περιλαμβάνεται κονδύλι για ανάπλαση του πεζόδρομου της οδού Τοσίτσα. Η ανάπλαση περιλαμβάνει πλακόστρωση, τοποθέτηση φυτών και καλύτερο φωτισμό του πεζόδρομου.

Ο κ. Γκόλιας τόνισε ότι όλα θα γίνουν με σεβασμό στην ιστορικότητα του κτιρίου και σε άμεση συνεργασία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού.

Λόγω της επέμβασης στο κτίριο του ΕΜΠ, θα καθυστερήσει κάποιες ημέρες ο καθαρισμός των οδών του ιστορικού κέντρου, που επρόκειτο να ξεκινήσει χθες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΠ γκραφίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ