Πανούσης: Η ιστορία που λέγεται εκλογές και δημοψήφισμα δεν μας επιτρέπει να σοβαρευτούμε - iefimerida.gr

Πανούσης: Η ιστορία που λέγεται εκλογές και δημοψήφισμα δεν μας επιτρέπει να σοβαρευτούμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρός για τα όσα λέγονται και γράφονται περί δημοψηφίσματος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, λέγοντας ότι «αυτή η ιστορία των μαγικών λύσεων που λέγεται εκλογές και δημοψήφισμα δε μας επιτρέπει να σοβαρευτούμε σε κάποια πράγματα».

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο κ.Πανούσης εξήγησε πως «αν θες να κάνεις δημοψήφισμα θα πρέπει να αλλάξει το ρου της ιστορίας, και όχι αυτό να επικυρώνει κάτι. Τα περί εκλογών εγώ τα ακούω βερεσέ».

Στο ίδιο μήκος κύματος μάλιστα, πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε κάθε τρεις και πέντε να καλούμε το λαό. Τα περί εκλογών εγώ τα ακούω βερεσέ».

Ερχεται ο αστυνομικός της γειτονίας

Ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε και στα των αρμοδιοτήτων του αποκαλύπτοντας ότι από Δευτέρα έρχεται ο «αστυνομικός της γειτονιάς».

«Από Δευτέρα θα πάνε οι αστυνομικοί της γειτονιάς, θα δώσουν το τηλέφωνό τους, θα μιλήσουν με τη μαμά με τη γιαγιά ….το κάνουμε πιλοτικά. Θα είναι ο αστυνομικός της γειτονιάς, οι πεζές περιπολίες για να επαναοριοθετήσουμε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ