Τι αποκαλύπτει η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για το χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ - «Ηταν ένας θάνατος» - iefimerida.gr

Τι αποκαλύπτει η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για το χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ - «Ηταν ένας θάνατος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνέντευξη που παραχώρησε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έμα, σε πορτογαλική εφημερίδα, δίνει πολλές απαντήσεις στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετά το χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να εξέδωσε και επίσημη γραπτή δήλωση για το χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ δείχνοντας ότι αφήνει πίσω του τη Ρωσίδα καλλονή όμως η αδερφή του ποδοσφαιριστή, Έμα, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha», έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για την κατάσταση του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν σαν θάνατος αυτό που ζήσαμε με την Ιρίνα. Υποφέραμε όλοι, αλλά προσπαθήσαμε να το αφήσουμε πίσω μας. Η ζωή συνεχίζεται και ο Κριστιάνο το γνωρίζει. Τώρα είναι καλά και ξέρει πως πρέπει να είναι καλά είτε έχει μια σύντροφο είτε όχι. Είναι χαρούμενος. Χώρισαν, όπως πολλά ζευγάρια. Τώρα μπορεί να προχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εμα, η οποία απέφυγε να απαντήσει στις πρόσφατες αιχμές που άφησε μέσω των δηλώσεών της η Ιρίνα περί απιστίας του Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ