Χάρα: «Σκόραρα με το στήθος, ήταν κανονικό το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Χάρα: «Σκόραρα με το στήθος, ήταν κανονικό το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόσωπο που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλο από τον Φράνκο Χάρα. Ο Αργεντινός επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη βία στα ελληνικά γήπεδα αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ένωση, τονίζοντας ότι δεν έκανε παράβαση.

Ο Φράνκο Χάρα ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στον Ολυμπιακό ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό. Παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Γαύρος» τονίζοντας ότι το τέρμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα η ΑΕΚ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ήταν κανονικό.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ μέρος μίας μεγάλης ομάδας και θέλω να τη βοηθάω να κερδίζει , ώστε να γεμίζουμε αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τη βία. «Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Τα φαινόμενα της βίας εν συναντώνται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αργεντινή. Νομίζω όμως ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για όλους μας και θα είναι πολύ άσχημο να χτυπηθεί σοβαρά κάποιος παίκτης ή κάποιος άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Χάρα ξεκαθάρισε: «Όχι, όχι δεν ήταν με το χέρι. Ηταν μία γρήγορη φάση κι έβαλα το στήθος για να στείλω τη μπάλα στην εστία. Ευτυχώς μου έκανε το χατήρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ηταν ένα καθαρό γκολ που δικαιούμασταν, αφού πιέζαμε να το πετύχουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρανκο χαρα Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ