Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπές ψάχνουν Ατλέτικο και Αρσεναλ κόντρα σε Λεβερκούζεν και Μονακό - iefimerida.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπές ψάχνουν Ατλέτικο και Αρσεναλ κόντρα σε Λεβερκούζεν και Μονακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και η Μονακό την Άρσεναλ με Γερμανούς και Γάλλους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

Ατλέτικο-Λεβερκούζεν 21:45
Η έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι έγινε. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να περιορίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και χτυπώντας στο 2ο ημίχρονο, πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 1-0. Η Ατλέτικο βρέθηκε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής της κρίσης σ'εκείνο το παιχνίδι με την εικόνα της να μην παρουσιάζει βελτίωσει στα επόμενα ματς. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δυσκολεύεται πάρα πολύ στη δημιουργία φάσεων σε αντίθεση με τη Λεβερκούζεν, η οποία στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της. Οι Ισπανοί καλούνται να βρουν απάντηση στο εις βάρος τους 1-0 με τους Γερμανούς να παραδέχονται χθες στις δηλώσεις τους ότι ένα γκολ θα κάνει δεδομένα πιο εύκολο το έργο τους.

Μονακό-Άρσεναλ 21:45
Μετά τη μοναδική παράσταση που έδωσε η Μονακό μέσα στο Λονδίνο στη νίκη 3-1 επί της Άρσεναλ, τα πράγματα έχουν γίνει σχετικά απλά για τους Γάλλους. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάζεται τρία γκολ για να πετύχει την ολική ανατροπή και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αλσατό τεχνικό να επιστρέφει στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου πανηγυρίσει πρωτάθλημα με τους Μονεγάσκους στο ξεκίνημα της καριέρας του. Η αλήθεια είναι πως η Μονακό μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ παρουσίασε μια μικρή κάμψη αγωνιστικά σε αντίθεση με την Αρσεναλ, η οποία χωρίς να έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι, συνεχίζει από νίκη σε νίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ