Ο Σόιμπλε «χτύπησε» ξανά: Η νέα ελληνική κυβέρνηση κατέστρεψε όλη την εμπιστοσύνη του παρελθόντος - iefimerida.gr

Ο Σόιμπλε «χτύπησε» ξανά: Η νέα ελληνική κυβέρνηση κατέστρεψε όλη την εμπιστοσύνη του παρελθόντος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Ανγκελα Μέρκελ αναλάμβανε πρωτοβουλία για να «σπάσει ο πάγος» μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χτυπούσε ξανά μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε τη Δευτέρα ότι «η νέα ελληνική κυβέρνηση κατέστρεψε όλη την εμπιστοσύνη που είχε επιτευχθεί στο παρελθόν».

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Σόιμπλε είπε επίσης ότι δεν περιμένει πως η Αθήνα θα τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση να επιβάλει υψηλότερους φόρους στους εφοπλιστές.

«Ακόμη και μια κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν θα κρατήσει αυτή την υπόσχεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επανέλαβε την άποψή του ότι ο λόγος για τα προβλήματα χρέους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι ότι η χώρα ζούσε στο παρελθόν πέρα από τις δυνατότητές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ