Κομισιόν: Η κατάσταση για την Ελλάδα είναι σοβαρή, χρειάζεται δουλειά τώρα και όχι δηλώσεις - iefimerida.gr

Κομισιόν: Η κατάσταση για την Ελλάδα είναι σοβαρή, χρειάζεται δουλειά τώρα και όχι δηλώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά η Ευρώπη χτυπά το... καμπανάκι στην Ελλάδα να εργαστεί για να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Σε σημερινή του ενημέρωση από τις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς προειδοποίησε για ακόμη μια φορά για το ελληνικό ζήτημα, τονίζοντας: «Η κατάσταση είναι σοβαρή. Η προτεραιότητα και αυτή την εβδομάδα είναι να εργαστούμε για την επίτευξη των δεσμεύσεων από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου. Τώρα είναι ώρα για δουλειά, όχι για δηλώσεις. Ώρα για ενότητα, όχι για διχασμό, όπως είπε και ο κ. Γιούνκερ. Οι τεχνικές συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Αθήνα».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει συμφωνία ενόψει της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή, σχολίασε: «Είναι η ώρα του τεχνικού προσωπικού τώρα. Πριν πάμε σε επίπεδο κορυφής, είναι πρώτα το τεχνικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ