Formula 1: Ο Χάμιλτον νικητής στο πρώτο GP - iefimerida.gr

Formula 1: Ο Χάμιλτον νικητής στο πρώτο GP

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Λιούις Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε την pole και ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα του 2015, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν και συνολικά 34η της καριέρας του στο «Albert Park» της Μελβούρνης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 15 μονοθέσια, καθώς οι δύο Manor δεν συμπλήρωσαν καν γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ Μάγκνουσεν και Kvyat αντιμετώπισαν αμφότεροι προβλήματα πριν από την έναρξη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να βρεθούν στην γραμμή της εκκίνησης. Στον αγώνα δεν συμμετείχε ούτε ο Μπότας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μέση του, εξετάστηκε από τους γιατρούς της FIA και διαπιστώθηκε ότι ήταν ανέτοιμος να αγωνιστεί.

Formula 1: Ο Χάμιλτον νικητής στο πρώτο GP | iefimerida.gr 0

O Χάμιλτον πάντως έμεινε έκπληκτος από την παρουσία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που πραγματοποίησε τη συνέντευξη στο πόντιουμ..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ