Κάτι τρέχει με τον Πούτιν -Αυστριακός γιατρός μετέβη στη Μόσχα για να τον εξετάσει - iefimerida.gr

Κάτι τρέχει με τον Πούτιν -Αυστριακός γιατρός μετέβη στη Μόσχα για να τον εξετάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι καπνός χωρίς φωτιά ή, όντως, ο Ρώσος Πρόεδρος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας;

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα «Kurier», ο Πούτιν έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, οι πόνοι είναι αφόρητοι και γι' αυτό το λόγο μετέβη στη Μόσχα εξειδικευμένος γιατρός για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πάντως, η εφημερίδα Kurier δεν κατονόμασε το γιατρό, ούτε επικαλέστηκε κάποια πηγή στο δημοσίευμα, το οποίο σημειώνεται εν μέσω της συνεχιζόμενης σεναριολογίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πούτιν.

Ο πρόεδρος Πούτιν, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια ή σε απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις επί μία εβδομάδα, ανέβαλε μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένο να έχει με τους ηγέτες του Καζακστάν και της Λευκορωσίας την περασμένη εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δεν απάντησε σε τηλεφωνική κλήση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters για να σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Kurier.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόσχα Βλάντιμιρ Πούτιν Κρεμλίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ