Νίκες παραμονής για Καλλονή και Κέρκυρα - iefimerida.gr

Νίκες παραμονής για Καλλονή και Κέρκυρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές εντός έδρας νίκες πανηγύρισαν Καλλονή και Κέρκυρα απέναντι σε Βέροια και ΟΦΗ αντίστοιχα κάνοντας ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Πλατανιά.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 ενώ το ίδιο αποτέλεσμα σημειώθηκε και στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με σκορ 4-1. Ο Κόντος στο 22΄άνοιξε το σκορ και ο Μαϊρόν ισοφάρισε για τους Κρητικούς στο 31'. Στο δεύτερο μέρος ο Ανδρεόπουλος ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους στο 55' και τρία λεπτά αργότερα ο Κόντος από το σημείο του πέναλτι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 73΄ο Γκόμες.

Στη Μυτιλήνη, η Καλλονή άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Ντελγκάδο όμως ο Καλτσάς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Η Βέροια δεν χάρηκε αρκετά πάντως την επίτευξη της ισοφάρισης αφού στο 17΄ο Λεοζίνιο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος παίκτης στο 71΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Αντέχο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League καλλονή Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ