Ανανέωσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο δύο ετών με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη, ήταν η σειρά του Τσόρι Ντομίνγκεζ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια της συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και δήλωσε την ικανοποίησή του για τη θετική ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο Αργεντινός, εκ των αρχηγών του Θρύλου, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον ΣΥΛΛΟΓΟ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ και τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω ολοένα και περισσότερο για να μπορώ να αποδίδω στο μέγιστο.

Πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσόρι Ντομίνγκεζ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ