Γκέλα για τον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (0-0) στην Τούμπα - Νίκη για τον Ατρόμητο - iefimerida.gr

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (0-0) στην Τούμπα - Νίκη για τον Ατρόμητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος έφτασε στη νίκη 2-0 επί του Πανθρακικού χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του στο Περιστέρι. Τα τέρματα όμως με τα οποία ήρθε η νίκη έκλεψαν την παράσταση. Στο 21΄ο Μαρσελίνιο με εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ ενώ στο 44’ Ναπολεόνι και Ούμπινες συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ αφού το τέρμα του Ιγκόρ για τον Πανθρακικό στο 78΄κακώς δεν μέτρησε για υπόδειξη οφσάιντ.

Στην Τούμπα η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης δεν ξεκίνησε σε γρήγορο ρυθμό και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φανού να απειλητικοί κυρίως με τις διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ. Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας ακόμη και σε ποσοστό 61% όμως δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του ΠΑΟΚ. Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, ο Μακ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 48’ ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γιαννιώτα στο 62’ ο οποίος προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση αντί να δώσει πάσα στον αμαρκάριστο Μπαράλες. Στο 77’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάτσε με τον Αστέρα να ψάχνει το γκολ στα τελευταία λεπτά και να χάνει μια καλή ευκαιρία με σουτ του Λούι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ατρόμητος Αστέρας Τρίπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ