Δύσκολα να την πετύχεις καλοψημένη και ζουμερή.
Ακόμη και στα καλύτερα μαγαζιά, πάντα η μπριζόλα έχει κάτι που σε αφήνει ανικανοποίητο.
Πολύ σκληρή, λίγο άνοστη, το ψήσιμο δεν πέτυχε.
Αν υπάρχει μπάρμπεκιου στο σπίτι, ακολουθήστε πέντε μυστικά:
Εκτέλεση:
- Ανάψτε τη φωτιά 20 λεπτά νωρίτερα
- Μην αλατίζετε ποτέ εκ των προτέρων τη μπριζόλα, θα σφίξει
- Ρίξτε, αν θέλετε άφθονο πιπέρι. Σε κόκκους, ακόμη καλύτερα
- Λαδώστε ελαφρά με ένα χαρτί τη σχάρα -Μην λαδώνετε ποτέ τη μπριζόλα
- Μην ψήνετε τη μπριζόλα ώσπου να μαυρίσει, συνηθίστε να την τρώτε ροζέ, μόνο έτσι μένει μαλακή και ζουμερή!
Οταν τελειώσει το ψήσιμο, τότε ρίξτε χοντρό θαλασσινό αλάτι
Δοκιμάστε αρκετά, πολύ ως πολύ κόκκινο το κρέας:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο