Ο Πάντοαν απαντά στον Καμμένο: Η Ιταλία δεν κινδυνεύει από ένα Grexit - iefimerida.gr

Ο Πάντοαν απαντά στον Καμμένο: Η Ιταλία δεν κινδυνεύει από ένα Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η απάντηση του Πιερ Κάρλο Πάντοαν, στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί φαινομένου ντόμινο σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, αλλά και στις σχετικές προειδοποιήσεις της ΕΕ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild ο υπουργός Εθνικής Αμυνας προειδοποίησε ότι αν αποχωρήσει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία και κάποια στιγμή η Γερμανία.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο Πιερ Κάρλο Πάντοαν, μία ημέρα και μετά από τις προειδοποιήσεις της ΕΕ ότι η αποχώρηση μιας χώρας από τη νομισματική ένωση θα δημιουργούσε το ερώτημα ποια θα είναι η επόμενη.

«Οι κίνδυνοι για την Ιταλία δεν θα αυξάνονταν από ένα Grexit», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της γειτονικής χώρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα ήταν «πολύ αρνητική», αλλά πρόσθεσε πως είναι πεπεισμένος ότι θα βρεθεί μια λύση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Κάρλο Παντοάν grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ