Καμμένος στη Bild: Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες - iefimerida.gr

Καμμένος στη Bild: Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες

(EUROKINISSI/ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, τότε θα ακολουθήσουν Ισπανία, Ιταλία, αλλά και η Γερμανία εκτιμά ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του, όπου σημειώνει ότι η χώρα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο, αλλά κούρεμα.

«Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες και έπειτα σε κάποιο σημείο και η Γερμανία», ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, η οποία δημοσιεύεται σήμερα, Σάββατο, ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το Reuters.

«Επομένως πρέπει να βρούμε μια λύση εντός της ευρωζώνης, αλλά η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες να πρέπει να πληρώσουν», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ακόμη, στη συνέντευξή του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά «ένα κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953 κατά τη διάσκεψη του Λονδίνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος κούρεμα Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ