Λοχίας στην Ξάνθη βρήκε στον δρόμο 3.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία - Θα βραβευτεί από τον Πάνο Καμμένο - iefimerida.gr

Λοχίας στην Ξάνθη βρήκε στον δρόμο 3.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία - Θα βραβευτεί από τον Πάνο Καμμένο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία απρόσμενη έκπληξη βρέθηκε ένας στρατιωτικός στην Ξάνθη όπου υπηρετεί, όταν περνώντας έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, βρήκε στον δρόμο 3.000 ευρώ.

Ο στρατιωτικός χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε τα χρήματα, που προφανώς έπεσαν από κάποιον που μόλις είχε κάνει ανάληψη, στην Αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα εντόπισε σε ποιον ανήκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε πάει στην τράπεζα για να καταθέσει τις εισπράξεις της επιχείρησής του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο στρατιωτικός -πρόκειται για τον ΕΠΟΠ Λοχία Πεζικού Παναγιώτη Παπαδόπουλο – αρνήθηκε να λάβει το νόμιμο ποσό που του αναλογούσε για την πράξη του αυτή.

Τα συγχαρητήριά του στον στρατιωτικό, ειδικά για το γεγονός ότι δε δέχθηκε τα χρήματα για τα εύρετρά του, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος και θα τον τιμήσει σε ειδική τελετή στο υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατιωτικός Ξάνθη χρήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ