Ανανεώνει με τους τρεις Κροάτες ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ανανεώνει με τους τρεις Κροάτες ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων των Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Πέτριτς, κάνοντας πράξη την επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είχε εισηγηθεί θετικά και για τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Μπορεί τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά και για τους τρεις παίκτες ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να προσφέρει νέα συμβόλαια στους Κροάτες. Στον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, το τριφύλλι θα προσφέρει μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 350.000 ευρώ ενώ στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος θα προσφερθεί τριετές συμβόλαιο. Τέλος, στον Ντάνιελ Πράνιτς αναμένεται να προταθεί επέκταση ενός ακόμη χρόνου με τις αποδοχές να μένουν στις 300.000 ευρώ.

Η πιο δύσκολη περίπτωση και αυτή που φαίνεται να καίει περισσότερο τον Αναστασίου είναι αυτή του Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός θεωρείται αυτή την στιγμή βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της άμυνας μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη και σε καμία περίπτωση το τριφύλλι δεν θα ήθελε να ψάχνει το καλοκαίρι τον αντικαταστάτη του για μια τόσο νευραλγική θέση.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κροάτες νεα συμβολαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ