Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον αρχηγό του - Ανανεώνει ο Μανιάτης - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον αρχηγό του - Ανανεώνει ο Μανιάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Μανιάτης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όμως οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμο να ανανεώσουν το συμβόλαιο του αρχηγού τους, επιβραβεύοντάς τον για την αφοσίωσή του.

Ο Μανιάτης είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και ο σοβαρός τραυματισμός του δεν θα επηρεάσει την απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίο του. Άλλωστε οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει πολύ πριν χτυπήσει ο ποδοσφαιριστής στο γόνατο και μάλιστα βρίσκονταν σε καλό στάδιο. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Μανιάτη με αυξημένες οικονομικές απολαβές και σύντομα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ