Τραυματίστηκε και ο Μανωλάς - Νέος πονοκέφαλος για Μαρκαριάν - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε και ο Μανωλάς - Νέος πονοκέφαλος για Μαρκαριάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν μέσα σε δύο ημέρες είδε τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να τραυματίζονται και πλέον οι λύσεις για την Εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία ολοένα και λιγοστεύουν.

Μετά τους Μανιάτη και Μάνταλο, οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου για τη ζημιά στους χιαστούς, ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση μετά από 25 λεπτά αγώνα στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας σε μια ανύποπτη φάση, όταν προσπάθησε να κοντράρει σουτ παίκτη της Φιορεντίνα. Αμέσως ζήτησε αλλαγή και αποχώρησε από το γήπεδο με αργά βήματα πιάνοντας τη μέση του.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα και ο Μαρκαριάν περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα των προκριματικών με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εκτός από τους τραυματίες πάντως, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Σαμαρά. Ο πρώτος έχασε το Μουντιάλ εξαιτίας ενός προβλήματος στον ώμο ενώ δεν είχε κληθεί ούτε επί ημερών Κλάουντιο Ρανιέρι ενώ ο δεύτερος είχε μείνει εκτός αποστολής στο τελευταίο επίσημο ματς της Εθνικής.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μανωλάς Εθνική Ομάδα Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ