Δημοσιογράφοι καταδιώκουν την «Τρόικα» από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφοι καταδιώκουν την «Τρόικα» από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους παίζουν όπως φαίνεται τα τεχνικά κλιμάκια των εταίρων της χώρας μας τα οποία βρίσκονται από την Πέμπτη στην Αθήνα.

Οπως είχε γίνει γνωστό, το πρώτο τεχνικό κλιμάκιο που ορίστηκε από το Brussels Group θα κατέφθανε σήμερα στην Αθήνα και θα κατέλυε σε κάποιο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η ελληνική πλευρά, μάλιστα, διαβεβαίωνε και ότι συναντήσεις διαπραγματεύσεις των κλιμακίων με την ελληνική πλευρά θα γίνονται σε ειδικό χώρο πιθανότατα σε κάποιο ξενοδοχείο.

Νωρίς το μεσημέρι σήμερα έγινε γνωστό πως το τεχνικό κλιμάκιο των εταίρων θα κατέφθανε στην Αθήνα στις 4 το απόγευμα και θα κατέλυε στο ξενοδοχείο Hilton. Eτσι, πλήθος δημοσιογράφων από νωρίς το πρωί, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο περιμένοντας τα μέλη του κλιμακίου χωρίς όμως, μέχρι τις 17:30 να έχει εμφανιστεί κάποιος από αυτούς.

Και καθώς η ώρα περνούσε και τα τεχνικά κλιμάκια δεν εμφανίζονταν, άρχισαν να διακινούνται πληροφορίες ότι τελικά κατέλυσαν σε άλλο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να τρέχουν από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο αναζητώντας τους. Πάντως, μέχρι πριν από λίγο τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων τα είχαν... καταφέρει και δεν είχαν εντοπιστεί από τους δημοσιογράφους που συνεχίζουν το «κυνήγι».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το τεχνικό κλιμάκιο έχει ήδη καταλύσει στο Hilton, περνώντας...απαρατήρητο.

Δημοσιογράφοι καταδιώκουν την «Τρόικα» από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δημοσιογράφοι καταδιώκουν την «Τρόικα» από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχείο Hilton τεχνικά κλιμάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ