Γλέζος στο Ευρωκοινοβούλιο: Πρέπει να αναιρέσει αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός; - iefimerida.gr

Γλέζος στο Ευρωκοινοβούλιο: Πρέπει να αναιρέσει αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ένα από τα πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα είναι το δικαίωμα της ετυμηγορίας ενός Λαού. Όταν σε μια χώρα δεν γίνονται εκλογές, θεωρούμε αντιδημοκρατική αυτή τη χώρα. Θεωρούμε ότι υπάρχει ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Αυτά ήταν τα λόγια του Μανώλη Γλέζου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με τη διαδικασία «Catch the eye» και στη διάρκεια συζήτησης για την 28η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Στις 25 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα, έγιναν εκλογές. Ο ελληνικός Λαός με την ετυμηγορία του θέλησε να χαράξει το δικό του δρόμο, ενάντια σε όλους εκείνους οι οποίοι του έχουν περάσει μια θηλιά στο λαιμό και θέλουν να τον πνίξουν με τα δάνεια.

Κάλεσα χτες τον συνάδελφο Βέμπερ να μου προσδιορίσει τι θέλει σχετικά με την έκφραση αυτή του ελληνικού Λαού. Πρέπει να καταπιεί τη γλώσσα του ο ελληνικός Λαός; Να αναιρέσει αυτό που ψήφισε; Μου απάντησε με άλλα λόγια που δεν έχουν καμία αξία. Του ξαναθέτω το ερώτημα, όπως και σε όλους εσάς: Τι πρέπει να κάνει ο ελληνικός Λαός. Να αναιρέσει την ψήφο του;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανώλης Γλέζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ