Tο μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής ομάδας – Οι σκέψεις του Σέρχιο Μαρκαριάν μετά τους τραυματισμούς - iefimerida.gr

Tο μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής ομάδας – Οι σκέψεις του Σέρχιο Μαρκαριάν μετά τους τραυματισμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες του στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε όλους τους Έλληνες παίκτες όμως δυστυχώς γι'αυτόν και την ομάδα, είδε και τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς των Μανιάτη και Μάνταλου.

Το παιχνίδι «τελικός» με την Ουγγαρία για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πλησιάζει. Ο Μαρκαριάν γνωρίζει εδώ και λίγες ώρες πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Μανιάτη και του Πέτρου Μάνταλου αφού οι δύο παίκτες περάσουν την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά στον πρόσθιο χιαστό που υπέστησαν και οι δύο.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει ρυθμό ενώ πρόβλημα υπάρχει και στη θέση του τερματοφύλακα με τον Γλύκο να μην έχει επιστρέψει ακόμη στο 100% από τον τραυματισμό του.

Ο Μαρκαριάν θέλησε μάλιστα να ευχηθεί στους δύο ποδοσφαιριστες δηλώνοντας «Θέλω να ευχηθώ στον Γιάννη και στον Πέτρο περαστικά και να γυρίσουν στα γήπεδα δυνατοί. Το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί μας δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς στην Εθνική, διότι θα ψάξουμε και θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει. Πάντως, αυτό που τώρα έχει σημασία είναι η καλύτερη ανάρρωση των παικτών και η συντομότερη επιστροφή τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ