Η selfie που εξόργισε το διαδίκτυο -Γιατί οι χρήστες δήλωσαν αηδιασμένοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η selfie που εξόργισε το διαδίκτυο -Γιατί οι χρήστες δήλωσαν αηδιασμένοι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο 34χρονος Udhai Ri από τη Σρι Λάνκα ανέβασε ακόμη μία selfie του στα social media, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Οταν οι χρήστες είδαν ότι ο ίδιος αυτοφωτογραφήθηκε πάνω από το νεκροκρέβατο του θείου του γράφοντας «ο θείος μου πέθανε. Νιώθω λυπημένος», φράση την οποία συνόδευσε και με το αντίστοιχο emoticon, εξοργίστηκαν.

Μάλιστα στη φωτογραφία ο Ri δεν είχε κάνει καμία επεξεργασία και το πρόσωπο του νεκρού φαινόταν κανονικά. Αυτό προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των χρηστών.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Dinesh Devi, ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Αδελφέ, αλήθεια τώρα; Αυτό είναι αηδιαστικό. Δείξε λίγο σεβασμό», ενώ ο Nalin Kodikara σχολίασε: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο αηδιαστικά κακόγουστο όσο αυτό». Ο Shiv Aroor έγραψε στο Twitter: «Οχι, όχι, όχι! Τώρα τα είδα όλα».

Μετά την κατακραυγή, ο 34χρονος αναγκάστηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία, αλλά ήδη είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πάντως, σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ένας φίλος του Ri δήλωσε πως «ήταν πολύ αναστατωμένος και ήθελε να εκφράσει αυτά του τα συναισθήματα και να μοιραστεί με τους φίλους του τη λύπη του και τις τελευταίες στιγμές του με τον θείο του».

Η selfie που εξόργισε το διαδίκτυο -Γιατί οι χρήστες δήλωσαν αηδιασμένοι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η selfie μετά την απαραίτητη επεξεργασία. Σημειώνεται πως «Peiriya Appa» σημαίνει στη διάλεκτο των Tamil «ο θείος», και συγκεκριμένα «ο αδελφός του πατέρα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfie νεκρός θείος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ