Ομορφη και λαμπερή τη βλέπουμε όλοι καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το ίδιο εντυπωσιακή, πάντως, είναι και στη ζωή της εκτός τηλεόρασης. Ο λόγος για την Αννα Μπουσδούκου.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ «συνέλαβε» την Αννα με τον συνεργάτη και σύντροφό της Σταύρο Ιωαννίδη, ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στη Θεσσαλονίκη, σε έξοδό τους.
Συγκεκριμένα, ο φακός του περιοδικού εντόπισε το ζευγάρι σε μαγαζί στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας, όπου χαλάρωναν πίνοντας τον καφέ τους την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.
![Η Αννα Μπουσδούκου χωρίς μακιγιάζ χαλαρώνει με τον δημοσιογράφο σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/img268.jpg?itok=NjXM4VSX)
![Η Αννα Μπουσδούκου χωρίς μακιγιάζ χαλαρώνει με τον δημοσιογράφο σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/img268_-_copy.jpg?itok=YpF7jr07)
![Η Αννα Μπουσδούκου χωρίς μακιγιάζ χαλαρώνει με τον δημοσιογράφο σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/img268_-_copy_2.jpg?itok=L5drmMRP)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο