Μετά τα νέα επεισόδια ο Κοντονής διέταξε ξανά αγωνιστική χωρίς κόσμο στις εξέδρες - iefimerida.gr

Μετά τα νέα επεισόδια ο Κοντονής διέταξε ξανά αγωνιστική χωρίς κόσμο στις εξέδρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής δεν είχε άλλη επιλογή μετά τα όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε εντολή και η 28η αγωνιστική της Super League να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες αν και η αρχική του σκέψη ήταν να επιτρέψει την παρουσία κόσμου στα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας.

Ο κ.Κοντονής σκόπευε σήμερα να εκδώσει ανακοίνωση αναφορικά με τη διεξαγωγή της αγωνιστικής στην Super League όμως μετά τα χθεσινά έκτροπα στο ΟΑΚΑ, αργά το βράδυ προχώρησε στην απόφαση να διεξαχθεί και η 28η αγωνιστική της Super League χωρίς κόσμο.

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ