Τσάμπιονς Λιγκ: Απίστευτη πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο επί της Τσέλσι - iefimerida.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Απίστευτη πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο επί της Τσέλσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μια σπουδαία πρόκριση μέσα στο Λονδίνο, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από την Τσέλσι στον επαναληπτικό του 1-1 του Παρισιού.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ». Η αυστηρή αποβολή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 31ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα αλλά όχι και τη δυναμική των δύο ομάδων. Η Παρί ειδικά στο 2ο ημίχρονο έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Καβάνι όμως η Τσέλσι ήταν αυτή που τελικά άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Κέιχιλ στο 81'. Ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο Νταβίντ Λουίζ με υπέροχη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η Τσέλσι με πέναλτι του Αζάρ στο 96' πανηγύρισε το 2-1. Όμως οι Γάλλοι αποδείχθηκαν εφτάψυχοι. Με γκολ του Τιάγκο Σίλβα στο 114΄διαμόρφωσαν το τελικό 2-2, σκορ με το οποίο πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ