Στο ΟΑΚΑ ο Κοντονής το πρωί - Άγνωστο αν θα πάει στο ντέρμπι - iefimerida.gr

Στο ΟΑΚΑ ο Κοντονής το πρωί - Άγνωστο αν θα πάει στο ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χωρίς να προειδοποιήσει νωρίς το πρωί ο Σταύρος Κοντονής προκειμένου να ενημερωθεί για τα μέτρα ασφαλείας αλλά και να συνομιλήσει με τις αστυνομικές αρχές. Άγνωστο παραμένει αν θα δώσει το «παρών» το απόγευμα στο ντέρμπι.

Ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αποτελεί το τελευταίο μεγάλο crash test για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα και το τελευταίο μεγάλο στοίχημα όσων εμπλέκονται προκειμένου να αποδείξουν ότι όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά. Η Ενωση από την πλευρά της έχει κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, σε πλήρη συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και την ΕΠΟ. Αυτό ήθελε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε αιφνιδιαστικά το πρωί στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ όσο και από τους υπευθύνους της Αστυνομίας ότι όλα είναι έτοιμα προκειμένου να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνα, κάτω από απόλυτη ασφάλεια.

Ο κ.Κοντονής αποχώρησε ικανοποιημένος με όσα είδε ωστόσο δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για το αν τελικά θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το βράδυ. Αυτός που ενημέρωσε πάντως ότι δεν θα παραστεί λόγω ίωσης είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής αεκ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ