Απολύσεις και εργασιακή εφεδρεία βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο - iefimerida.gr

Απολύσεις και εργασιακή εφεδρεία βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες κινητοποιήσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με συγκεντρώσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος από εργαζομένους των φορέων που πλήττονται από τα νέα μέτρα. Στις 13:00, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α.) πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή καταγγέλλοντας την πολιτική κυβέρνησης και τρόικα που οδηγεί σε κατάργηση φορέων του Δημοσίου.

Οι δρόμοι στο κέντρο τις πρωτεύουσας θα κλείσουν και το απόγευμα, καθώς το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται πως για αύριο Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 3ωρη παναττική στάση εργασίας για όλο το Δημόσιο, από τις 12:30 έως τη λήξη του ωραρίου για τα θέματα της Παιδείας και για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στα Προπύλαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ