Παίκτης του The Voice: Πήγαν να με σκοτώσουν -Μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτης του The Voice: Πήγαν να με σκοτώσουν -Μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πλέον να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας του Μιχάλη στο The Voice, ωστόσο, ο Πέτρος Παναγούλης, όταν δεν πιάνει στο χέρι το μικρόφωνο εργάζεται σε περίπτερο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκεί, έχει ζήσει και κάποιες επικίνδυνες στιγμές...

Σε συνέντευξή του στα Καρντάσιανς, ο Πέτρος Παναγούλης περιέγραψε μια δύσκολη νύχτα που πέρασε στο περίπτερο, όταν, έπεσε θύμα ληστείας και βρέθηκε με ένα πιστόλι στον κρόταφο.

«Ήταν 4 τα ξημερώματα όταν έγινε. Έχω ακούσει και από άλλους ότι είναι η συγκεκριμένη ώρα που γίνονται τα πάντα» λέει ο Παναγούλης που ακόμη τρομάζει στη σκέψη ότι υπήρχε ένα όπλο που τον σημάδευε στο κεφάλι. Τον έσωσε η ψυχραιμία του αλλά το γεγονός αυτό άλλαξε όλη τη ζωή του. «Είναι μια εμπειρία. Γίνεσαι πιο σκληρός μετά. Άμα δεν το πάθεις, δεν μπορείς να ξέρεις πώς είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Voice Πέτρος Παναγούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ