Ο Αντετοκούνμπο θρηνεί για το θάνατο του φίλου του - Η αφιέρωσή του για τον νεαρό dj στο τροχαίο της Κηφισίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Αντετοκούνμπο θρηνεί για το θάνατο του φίλου του - Η αφιέρωσή του για τον νεαρό dj στο τροχαίο της Κηφισίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η επικοινωνία του με την Ελλάδα δεν είναι όσο συχνή θα ήθελε αν και προσπαθεί να ενημερώνεται για όλα και κυρίως για τους δικούς του ανθρώπους. Η είδηση του θανάτου του νεαρού Αποστόλη Τσαούση, συγκλόνισε τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος συνδεόταν με στενή φιλία με τον νεαρό dj.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αποστόλης και στο οποίο επέβαιναν τρεις 22χρονες κοπέλες, εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολώνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ άρπαξε και φωτιά.
Το νεαρό παλληκάρι έχασε τη ζωή του ενώ οι τρεις κοπέλες τραυματίστηκαν σοβαρά και μάλιστα η κατάσταση της υγείας του ενός κοριτσιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο Αντετοκούνμπο πληροφορήθηκε για το τραγικό συμβάν λίγο πριν μπει στο παρκέ να αγωνιστεί με τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Πέλικανς, σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη για να την αφιερώσει στον αδικοχαμένο φίλο του.

Λίγο μετά το τέλος του ματς, πόσταρε το ακόλουθο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Αντετοκούνμπο θρηνεί για το θάνατο του φίλου του - Η αφιέρωσή του για τον νεαρό dj στο τροχαίο της Κηφισίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ