Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.
Υλικά
- 2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby)
- 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα
- 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας
Εκτέλεση
- Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
- Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη
- Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο
- Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα
- Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω
Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο