Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα - iefimerida.gr

Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.

Υλικά

  • 2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby)
  • 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα
  • 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας

Εκτέλεση

  • Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
  • Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη
  • Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο
  • Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα
  • Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω

Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.

Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα | iefimerida.gr 0
Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ