Ο Λεβαδειακός «ζει» - Σπουδαίο διπλό (1-3) στην έδρα του Πλατανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λεβαδειακός «ζει» - Σπουδαίο διπλό (1-3) στην έδρα του Πλατανιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ των Τομάς, Πουλίδο και Μάντζιου ο Λεβαδειακός πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 3-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άλαν Πουλίδο όχι απλά έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού, αλλά το συνδύασε και με πολύ σημαντικό γκολ για τους Βοιωτούς. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έκανε το 1-2, ενώ ο Μάντζιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τέρμα δευτερόλεπτά πριν το φιναλε. Το σκορ άνοιξε ο Τόμας στο 42’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Τετέ ισοφάρισε στο 52ο λεπτό.

Χωρίς παρουσία κόσμου διεξήχθη στο ματς, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Super League, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Τους 25 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι», που παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στους 27 παρέμειναν οι Κρητικοί που… μπλέκουν.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Αγκιλέρα, Τετέ, Μαχαμάτ (60’ Μπανανά), Γκαβιλάν, Κάσιο (71’ Τόρες), Μιλούνοβιτς (60’ Μιλούνοβιτς), Γιώργος Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Μαντζιός): Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πελέ, Μπουσταμάντε (72’ Κατίδης), Στάθης, Πέτρος Γιακουμάκης (74’ Μάγκας), Πουλίδο (90+4’ Μρντάκοβιτς), Μάντζιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλατανιάς Λεβαδειακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ