ΝΔ: Μετά τις ανοησίες, η κυβέρνηση υιοθετεί προτάσεις μας όπως την λοταρία - iefimerida.gr

ΝΔ: Μετά τις ανοησίες, η κυβέρνηση υιοθετεί προτάσεις μας όπως την λοταρία

(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, τις θέσεις που παρουσίασε η κυβέρνηση στο Eurogroup.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην υιοθέτηση της λοταρίας, ως κινήτρου στους πολίτες για τις αποδείξεις, μέτρο που είχε προταθεί στο περίφημο e-mail Χαρδούβελη.

«Μετά τις ανοησίες περί part time εφοριακών στα νησιά, που προκάλεσαν θυμηδία, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να υιοθετεί κάποιες από τις προτάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά, όπως κίνητρα, για να ζητούν οι πολίτες αποδείξεις (λοταρία) και τα μέτρα για τις τριγωνικές συναλλαγές» υποστήριξε ο κ. Καραγκούνης.

Κατέληξε ωστόσο ότι παρά ταύτα «βεβαίως, βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από τον στόχο. Η ουσία είναι ότι η χώρα χάνει χρόνο, η αβεβαιότητα παραμένει και ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες συνεχώς ανεβαίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καραγκούνης Κώστας ΝΔ Eurogroup λοταρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ