Καμμένος: Καλά νέα από τις Βρυξέλλες, λύνεται το πρόβλημα ρευστότητας - iefimerida.gr

Καμμένος: Καλά νέα από τις Βρυξέλλες, λύνεται το πρόβλημα ρευστότητας

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύση του προβλήματος ρευστότητας και συναντήσεις με τεχνικά κλιμάκια, και όχι Τρόικα, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος.

«Έχουμε καλά νέα από τις Βρυξέλλες. Αποφασίστηκε η έναρξη υλοποίησης της συμφωνίας», είπε ο κ. Καμμένος, μετά από την ολοκλήρωση της συζήτησης για την Ελλάδα στο Eurogroup. «Υπάρχει απόφαση για την εξεύρεση λύσης για το χρηματοπιστωτικό. Ξεκινούν οι διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας. Αυτή είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών. Δείχνει ότι όταν οι λαοί στηρίζουν μία κυβέρνηση και λαός και κυβέρνηση παίρνουν απόφαση να υπερασπιστούν μία πολιτική, αυτή αποδίδει».

Αναφερόμενος στις κινήσεις των επόμενων ημερών, τόνισε ότι θα υπάρξει συνάντηση «με τα τεχνικά κλιμάκια, όχι Τρόικα, θα έχουμε ξεχωριστές συναντήσεις με την ΕΚΤ και το Eurogroup. Φαίνεται ότι πλέον το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί βρήκε λύση. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο θέμα της επιτροπής διερεύνησης για πιθανές ευθύνες για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο. «Αυτή τη στιγμή εξετάζονται και οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει και παράλληλα οι δικογραφίες που υπάρχουν στη βουλή. Δικογραφίες που βρίσκονταν μέχρι σήμερα στο συρτάρι του προέδρου της Βουλής, μηνυτήριες αναφορές πολιτών για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο και τη διερεύνηση πιθανών ποινικών ευθυνών. Θα γίνει μία διαδικασία για να συζητηθούν αυτές οι υποθέσεις στη βουλή παράλληλα με τις προτάσεις των κομμάτων για διερεύνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Eurogroup ρευστότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ