O Γιάννης Πανούσης στο ΟΑΚΑ - Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - iefimerida.gr

O Γιάννης Πανούσης στο ΟΑΚΑ - Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της ΑΕΚ και θα είναι την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δει από κοντά την ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Η απόφαση του Υπουργού να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι περισσότερο συμβολική και δείχνει τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στο θέμα της καταπολέμησης της βίας στους αθλητικούς χώρους, ειδικά μετά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Η ΑΕΚ έχει προσκαλέσει στον αγώνα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος ακόμη δεν έχει απαντήσει αν θα βρεθεί τελικά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο αφού σήμερα επιστρέφει από την Ελβετία όπου ολοκλήρωσε τη συνάντησή του με τον Μισέλ Πλατινί και τους αξιωματούχους της UEFA.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πανούσης αεκ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ