Πρόβλημα με Μήτρογλου στον Ολυμπιακό - Εκτός μάχης ο Ομάρ - iefimerida.gr

Πρόβλημα με Μήτρογλου στον Ολυμπιακό - Εκτός μάχης ο Ομάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πονοκέφαλος ενόψει ΑΕΚ έπιασε τον Βίτορ Περέιρα από το πρόβλημα του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη για το ντέρμπι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

O διεθνής Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ολόκληρο το πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμήθει ξανά μέσα στη διάρκεια της ημέρας ενώ δεν αποκλείεται ο Βίτορ Περέιρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ακόμη και αν δεν 100% έτοιμος. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει πάρει απόφαση πως δεν θα υπολογίζει στον Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Νορβηγό να μην ξεπερνά το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί. Τη θέση του θα πάρει ο Σαλίνο, ο οποίος είχε αγωνιστει και στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ