Σταθάκης: Θα κάνουμε ένα ακόμη θετικό βήμα στο Eurogroup - iefimerida.gr

Σταθάκης: Θα κάνουμε ένα ακόμη θετικό βήμα στο Eurogroup

(eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική πρώτη αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης αναμένει ο υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, παρά το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

«Νομίζω ότι σήμερα θα είναι ένα Eurogroup, που θα γίνει ένα ακόμα θετικό βήμα. Οι προτάσεις που καταθέτει η κυβέρνηση δημιουργούν το πλαίσιο το οποίο ήταν αναμενόμενο, ένα βήμα δηλαδή προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων της κυβέρνησης μέχρι τέλος Απριλίου», αναφέρει στο περιθώριο εκδήλωσης για την υπογραφή σύμβασης του νέου επιχειρηματικού πάρκου Χανίων και συνεχίζει:

«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητική. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει απόφαση ή αν θα προχωρήσομε σε κάποια τεχνική διαδικασία από εδώ και πέρα, αλλά σίγουρα θα είναι ένα βήμα το οποίο προδικάζει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σταθακης Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ